8 (925) 894-74-878 (925) 894-74... — показать

Волоколамская (АПЛ),
Район: Митино
Округ: Северо-западный

Про «Компания Swapy.one»

Сервис международных эскроу переводов, который работает независимо от SWIFT системы. Переводы осуществляются во все страны ЕС, а также Грузию, Турцию и другие страны. В Россию также можно отправить деньги из любой европейской страны. Сервис принимает и отправляет деньги со счетов любых банков в РФ и ЕС.

Преимущества:

Конвертация по курсу ЦБ РФ на день совершения перевода

Отсутствует минимальная и максимальная сумма перевода

Единая фиксированная комиссия за перевод – 3% (но не менее 30 евро за перевод)

Ищите нас в соцсетях: Телеграм

Отзывы про Компания Swapy.one (26)

Garantlysafe - це платформа, яка виділяється на тлі конкурентів завдяки своїй прозорості та ефективності. Я ціную моментальне підтвердження операцій, що дозволяє значно прискорити процес прийняття фінансових рішень. Інтерфейс дуже зручний, що робить використання платформи простим і ефективним. Підтримка безлічі валют, включаючи USD, EUR і різні криптовалюти, дає можливість легко адаптуватися до вимог ринку. Гібридні схеми оплати забезпечують додаткову гнучкість в розрахунках. Я рекомендую garantlysafe всім, хто шукає надійне рішення для управління своїми фінансами.
Користуючись платформою garantlysafe, я був приємно здивований рівнем сервісу і зручністю інтерфейсу. Повна прозорість процесів дає впевненість у кожній виконаній операції. Миттєве підтвердження всіх транзакцій - це саме те, що потрібно для активного ведення бізнесу. Крім того, підтримка різних валют, включаючи USD і EUR, а також таких криптовалют як BTC і ETH, робить роботу з платформою більш ефективною. Гібридні схеми оплати дозволяють вибрати найбільш зручний формат для здійснення платежів. Я рекомендую garantlysafe як надійне рішення для смарт-транзакцій.
Garantlysafe сподобалася мені високим рівнем професіоналізму і надійності. Комісія від 8% здається розумною на тлі всіх гарантій, які надає компанія. Акредитація для криптовалют і фіатних операцій робить сервіс ще більш привабливим. Я вражений рівнем підтримки, яку надає команда, і впевнений, що кожен клієнт отримає необхідні відповіді на свої запитання. Рекомендую «Garantlysafe» як надійного фінансового партнера.
@garantlysafe користуюсь даним сервісом уже давно. Ціна і якість на високому рівні. Можу тільки радити їх.
@garantlysafe yorum, finansal işlemlerimde şeffaflık arayışımı mükemmel bir şekilde karşılıyor. Tam süreç şeffaflığı ile her adımda bilgi sahibi olmak, güvenimi artırdı. Anında doğrulama işlemleri sayesinde, zaman kaybetmeden işlemlerimi hızlı bir şekilde tamamlayabiliyorum. Akıllı işlemler için optimize edilmiş arayüz, kullanıcı deneyimimi olumlu yönde etkiliyor. Hem fiat hem de kripto para birimleri ile sınırsız ödeme yapabilme imkanı, platformun esnekliğini ön plana çıkarıyor. Banka transferleri (USD, EUR, RUB) ve kripto para birimleri (BTC, ETH, USDT) kullanarak farklı işlemlerimi güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyorum. Ayrıca, hibrit ödeme şemaları, ihtiyaçlarıma göre uygun çözümler sunuyor. @garantlysafe ile finansal işlemlerimi güvenli ve pratik bir şekilde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Частые вопросы про Компания Swapy.one

Компания Swapy.one находится по адресу Россия, г Москва, ул Митинская, д 10.

Компания Swapy.one на карте