8 (925) 894-74-878 (925) 894-74... — показать

Волоколамская (АПЛ),
Район: Митино
Округ: Северо-западный

Про «Компания Swapy.one»

Сервис международных эскроу переводов, который работает независимо от SWIFT системы. Переводы осуществляются во все страны ЕС, а также Грузию, Турцию и другие страны. В Россию также можно отправить деньги из любой европейской страны. Сервис принимает и отправляет деньги со счетов любых банков в РФ и ЕС.

Преимущества:

Конвертация по курсу ЦБ РФ на день совершения перевода

Отсутствует минимальная и максимальная сумма перевода

Единая фиксированная комиссия за перевод – 3% (но не менее 30 евро за перевод)

Ищите нас в соцсетях: Телеграм

Отзывы про Компания Swapy.one (27)

Garantlysafe надала мені можливість насолоджуватися прозорістю у всіх фінансових операціях. Я отримую миттєве підтвердження всіх транзакцій, що значно полегшує процес управління моїми коштами. Зручний інтерфейс для смарт-транзакцій робить платформу легкою у використанні. Доступність банківських переказів у різних валютах, таких як USD та EUR, а також робота з криптовалютами, такими як BTC, ETH і USDT, робить Garantlysafe універсальним рішенням для всіх користувачів. Гібридні схеми оплати дозволяють комбінувати різні методи, що підвищує зручність та ефективність використання платформи.
Garantlysafe - це платформа, яка виділяється на тлі конкурентів завдяки своїй прозорості та ефективності. Я ціную моментальне підтвердження операцій, що дозволяє значно прискорити процес прийняття фінансових рішень. Інтерфейс дуже зручний, що робить використання платформи простим і ефективним. Підтримка безлічі валют, включаючи USD, EUR і різні криптовалюти, дає можливість легко адаптуватися до вимог ринку. Гібридні схеми оплати забезпечують додаткову гнучкість в розрахунках. Я рекомендую garantlysafe всім, хто шукає надійне рішення для управління своїми фінансами.
Користуючись платформою garantlysafe, я був приємно здивований рівнем сервісу і зручністю інтерфейсу. Повна прозорість процесів дає впевненість у кожній виконаній операції. Миттєве підтвердження всіх транзакцій - це саме те, що потрібно для активного ведення бізнесу. Крім того, підтримка різних валют, включаючи USD і EUR, а також таких криптовалют як BTC і ETH, робить роботу з платформою більш ефективною. Гібридні схеми оплати дозволяють вибрати найбільш зручний формат для здійснення платежів. Я рекомендую garantlysafe як надійне рішення для смарт-транзакцій.
Garantlysafe сподобалася мені високим рівнем професіоналізму і надійності. Комісія від 8% здається розумною на тлі всіх гарантій, які надає компанія. Акредитація для криптовалют і фіатних операцій робить сервіс ще більш привабливим. Я вражений рівнем підтримки, яку надає команда, і впевнений, що кожен клієнт отримає необхідні відповіді на свої запитання. Рекомендую «Garantlysafe» як надійного фінансового партнера.
@garantlysafe користуюсь даним сервісом уже давно. Ціна і якість на високому рівні. Можу тільки радити їх.

Частые вопросы про Компания Swapy.one

Компания Swapy.one находится по адресу Россия, г Москва, ул Митинская, д 10.

Компания Swapy.one на карте